søn. apr 5th, 2020

TIPS OSS

FlashPolitics er en nyoppstartet politisk nettavis som tar sikte på å rapportere politiske nyheter fra hele landet. Vi skal være best på politiske saker som omhandler innbyggerne og rapportere fra det politiske liv i kommunene, fylkene og stortinget. Og ikke minst være den uredde aktøren som skriver siste nytt om politikere og politikk på alle nivåer.

FlashPolitics er en nøytral nettavis som hverken hører til på venstre eller høyresiden av norsk politikk.

Initiativtakeren bak FlashPolitics ønsker å skape mer engasjement rundt politikk. FlashPolitics skal være en politisk nøytral nyhetskilde som skal sikre befolkningen en god gjengivelse av hva som skjer i det politiske Norge. Vi skal være en uredd og sannferdig aktør som sikrer innbyggerne gode og informative saker fra det politiske livet.

Vi skal være først og best på politiske saker, det er i allefall et mål. Det er viktig for FlashPolitics å sikre rykende ferske nyheter om politikere, politikk og saker som angår befolkningen. Vi skal skape debatt og informative saker, som forhåpentligvis gjør at innbyggerne fatter større interesse for politikk.

FlashPolitics skal være en form for vaktbikkje, samtidig være en ryddig og nøytral aktør innenfor nyhetsformidling i det politiske landskapet.

Vi er avhengig av tips fra innbyggerne, politikere og andre som kan ha saker som vi kan skrive om.

Tips oss på epost: post@flashpolitics.no eller i kontaktskjemaet under her.

Kildevernet er veldig viktig for oss og tar dette på alvor. Derfor blir alle tips behandlet med stor diskresjon.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial