søn. apr 5th, 2020

OM OSS

FlashPolitics er en nyoppstartet politisk nettavis som tar sikte på å rapportere politiske nyheter fra hele landet. Vi har som mål å være best på politiske saker som omhandler innbyggerne og rapportere fra det politiske liv i kommunene, fylkene, stortinget og regjering. Og ikke minst være den uredde aktøren som skriver siste nytt om politikere og politikk.

FlashPolitics er en nøytral nettavis som hverken hører til på venstre eller høyresiden av norsk politikk.

Initiativtakeren bak FlashPolitics ønsker å skape mer engasjement rundt politikk. FlashPolitics skal være en politisk nøytral nyhetskilde som skal sikre befolkningen en god gjengivelse av hva som skjer i det politiske Norge. Vi skal være en uredd og sannferdig aktør som sikrer innbyggerne gode og informative saker fra det politiske livet.

FlashPolitics er drevet av Adrian Ness Løvsjø med hovedsete i Porsgrunn , men våre nyheter og saker strekker seg over hele landet. Ønsker du å tipse oss om saker bruk kontaktskjemaet under fanen «tips oss»

Regler og rettningslinjer for våre sider

Vi forholder oss til vær varsom plakaten og redaktørplakaten, i tillegg har vi egne debattregler for våre sider her på internett og Facebook. For oss er det viktig at alle parter føler seg ivaretatt og forholder seg til gitt regelverk.

En bruker som ikke forholder seg til våre debattregler kan bli utestengt fra våre sider på internett og facebook.

Debattregler

På vår Facebook-side og kommentarfelt gjelder følgende regler:

  • Du er selv ansvarlig for det du skriver
  • Hold en saklig tone i dine innlegg og vis respekt for andre
  • Kommentarer som strider mot norsk lov eller inneholder hetsing, sjikanering, diskriminering eller rasisme har ingen plass på våre sider. Vi aksepterer heller ikke gjentatte innlegg med identisk innhold, da dette defineres som spam
  • Kommentarer som inneholder misbruk av bilder eller merkevare tolereres ikke
  • Organisasjoner er velkomne til å delta i debattene på våre sider, men vi tillater ikke reklame eller forsøk på verving
  • Vi tillater kun innlegg skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk

Slik modererer vi

Vi modererer som hovedregel innenfor normal arbeidstid (09.00-16.30).

Kommentarer publiseres direkte og blir hverken moderert eller redigert på forhånd. Alle må stå til ansvar for det de selv skriver. FlashPolitics er ikke ansvarlig for andres kommentarer.

Ser du et innlegg du mener bryter med våre debattregler oppfordrer vi deg om å tipse oss direkte på e-post til post@flashpolitics.no.

Det vi gjør for et bedre debattmiljø

Moderator forbeholder seg retten til å slette innlegg samt utestenge brukere som bryter våre debattregler. Moderator kan også sende advarsler og opplyse om konsekvensene ved gjentatte brudd på reglene.

Moderator kan ikke redigere innlegg eller fjerne deler av innlegg som er upassende. Det betyr at hvis kun en del av innlegget bryter med våre debattregler så slettes innlegget i sin helhet.

Hvorfor sletter vi ikke flere upassende innlegg?

Vi ønsker en åpen debatt med høy takhøyde og minst mulig sensur. Samtidig ønsker vi å skape et engasjerende debattmiljø for alle deltagere. Vi ser det derfor som viktig å slette innlegg som bryter med ovenstående debattregler. Det er viktig at folk forstår at de selv er ansvarlig for det de skriver på våre sider.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial