man. aug 10th, 2020

Vi vil skape engasjement!

Flere og flere har lest, besøkt og kommentert inne på siden vår dette er vi veldig glad for. Vi er avhengig av aktivitet og engasjement. Flere tusen har besøkt våre sider etter oppstarten, noe vi er veldig fornøyd med.

Demokratiet, politikerne og folket er avhengig av debatt og engasjement, vårt formål er å bidra til dette. Vi skal være den uredde, fremover lente og artige nyhetsformidleren av politikk, politiske saker og saker som omhandler befolkningen.

Lik vår facebookside, der trenger vi flere likerklikk

Politikk er ikke kjedelig, vi omfattes av politikk på en eller annen måte hele tiden.

Bussbillettpris, fortau, bilveier, sykkelstier, eiendomsskatt, sykehjemsplasser, parkeringsplasser, olje og gass, laks, sykler og biler, sykehus og tabletter. Alt borgerne av landet foretar seg er på en eller annen måte omfattet av politiske avgjørelser, avgjørelser som preger eller gleder.

Ønsker du å støtte vår side og vårt arbeid kan du gjøre det her: Støtt oss

FlashPolitics har som mål å spre budskap og nyheter, skape debatt og engasjere. Det er trist at ikke flere benytter stemmeretten og mulighetene til å påvirke demokratiet.

Besøk fra hele verden

Hva som blir lest og hvor mye som blir forstått er en ting, men vi har flere besøk daglig fra andre land enn Norge, Norge troner fortsatt på toppen over besøkstallene, men morsomt å se at over 20000 besøk er registrert fra utlandet i perioden etter at vi startet opp.

Ønsker du å støtte vår side og vårt arbeid kan du gjøre det her: Støtt oss

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial