man. aug 10th, 2020

Mælafjelltunnelen er åpnet

Den etterlengtede Mælafjelltunnelen ble i dag åpnet av samferdselsminister Jon-Georg Dale. Et etterlengtet tiltak for trafikksikkerheten i området. Dette blir den første tunnelen i landet der vegtrafikksentralen kan snakke direkte med bilistene hvis det brenner i tunnelen.

Foto: Torun-Anita Hilden Iversen, Notodden

Over 20.000 signaler skal styre den nesten ti kilometer lange tunnelen på europavei 134, Seljord – Gvammen. Denne tunnelen forkorter og gjør reiseveien mye tryggere for bilister som ferdes langs strekningen øst-vest.

-Den er helt fantastisk vi kjørte Nutheim bakkene TIL Seljord, med hjertet i halsen, for der var det glatt, men etter åpningen kjørte vi tunnellen hjem igjen, helt fantastisk. Flott jobb de har gjort der. Sier Torun-Anita Iversen i Notodden FrP

Notodden FrP sammen med flere som hadde tatt turen til tunnellen gledet seg stort over at den endelig sto ferdig, i dag klippet samferdselsministeren snoren og ønsket trafikantene lykke til på ferden.

Ønsker du å støtte vår side og vårt arbeid kan du gjøre det her: Støtt oss

Flott lyssetting i tunnelen. Foto: Torun Iversen

Ønsker du å støtte vår side og vårt arbeid kan du gjøre det her: Støtt oss

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial