man. aug 10th, 2020

Ikke uventet er det i dag avholdt et ekstraordinært statsråd på Slottet, i følge kalenderen til Kongehuset var det H.K.H Kronprins Haakon som ledet møte i regi av å være Kronprinsregent. Allerede klokken 11:30 var Statsminister Erna Solberg i Audiens hos Kronprinsenregenten før det ekstraordinære møte begynte klokken 1145.

Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Ikke uventede endringer

Som vi skrev om allerede 7. november i år kom det til å komme endringer i regjeringen før nyttår(les saken her). Lokalvalget er forlengst over, politiske utfordringer har stått i kø denne høsten, negative meningsmålinger og vanskelige saker har preget dagsorden for regjeringen, det kom ikke som noen overraskelser at følgende endringer ble gjennomført:

Ønsker du å støtte vår side og vårt arbeid kan du gjøre det her: Støtt oss

Listhaug blir ny Olje- og energiminister

Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg ble byttet ut med Sylvi Listhaug.

Olje og Energidepartementet er et felt som Fremskrittspartiet har innenfor regjeringen, som også trenger mer synlighet og politisk påvirkning.

Kjell Børge-Freiberg går da tilbake til sin plass på Stortinget som representant for Nordland. I følge NTB var siste endring i regjeringen 3. mai i år, da kom FrPs Sylvi Listhaug inn igjen i regjeringen som erstatter for Åse Michaelsen.

Videre ble også Terje Søviknes ny Eldre- og folkehelseminister etter at Sylvi Listhaug fikk nye oppgaver.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial